Auktioner


Auktioner över hela Sverige

Vill du komma och buda på en av våra auktioner? Med 14 auktioner varje månad har vi i princip alltid en pågående auktion någonstans i landet. Genom att ta in objekt från dödsbon såväl som finare bukowskis har vi en stor variation på produkterna, alltid till konkurrenskraftiga priser. I alla våra auktioner kan du därför vara säker på att hitta något för dig, oavsett om du letar efter en persisk matta eller en servis till köket.

Aktuella auktioner idag

Här nedan ser du vilka auktioner som är aktuella för den närmaste tiden. Åk till en stadsauktion i Gävle, en konstauktion på Altorp Bygdegård eller bege dig till Bryggarsalen i Stockholm för att ta del av en auktion med det mesta. Oavsett om du åker till en av våra konstauktioner eller en av våra stadsauktioner kommer du att kunna buda på allt från antikviteter till inredningsföremål. Om det främst är mattor du är intresserad av har vi flera auktioner som kan stoltsera med ett komplett mattsortiment.
Vill du veta vart nästa auktion kommer att hållas? Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få informationen direkt till din brevlåda. Ibland ger vi även kampanjer där du kan få 500kr i rabatt att använda vid nästa auktion.

Hitta en plats nära dig

Kom och besök en av våra auktioner, vi hjälper dig hitta en plats som passar just dina önskemål. Som ett familjeföretag verksamt sedan 1988 har vi en stor expertis som vi gärna delar med oss av, och vi arbetar alltid för att hålla en hög kvalitet och finish på alla de föremål vi budar ut. Är det något du undrar över? Maila oss på info@svenskaauktionsbyran.se, vi svarar omgående. För oss är det viktigt att hålla en öppen dialog med våra kunder.
Välkommen till Svenska Auktionsbyrån.

 

Vedevågs Teatern

Lördag 6 Maj

Kulturhuset Svanen

Söndag 7 Maj